Ge en gåva

Tillsammans kan vi hjälpa människor som är i kris. Din gåva betyder mycket, och gör det möjligt för Kyrkans SOS att hjälpa fler människor som behöver någon som lyssnar.

VILL DU GE EN GÅVA TILL VERKSAMHETEN?
Använd vårt bankgiro 684 – 6190,
eller swisha till 123 411 44 76.

Din gåva betyder väldigt mycket, och gör det möjligt för Kyrkans SOS att hjälpa fler människor som behöver någon som lyssnar.

Tack för ditt stöd!

Kyrkans SOS drivs som en stiftelse, och är helt beroende av anslag, kollekter och enskilda gåvor. Pengarna behövs för rekrytering, utbildning, och handledning av volontärerna i samtalsjouren, som årligen tar emot över 20 000 samtal och svarar på 3000 brev.

Varje joursamtal kostar drygt 200 kronor att genomföra.

Öppna Swish-appen i mobilen och scanna QR-koden för att ge en gåva direkt!