Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig – du som är mellan 12 och 25 år. Måndagar och onsdagar kl 19-22. Året om.

Från och med 5/12 är chatten även öppen på söndagar

Starta chatten genom att klicka på den gröna knappen.

Om det står att det är kö när du försöker chatta med oss, så beror det på att alla nätvandrare sitter med så många chattar som det är möjligt just då, men om du väntar kvar så öppnar vi upp för att prata med dig så fort vi kan.

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

VI LYSSNAR PÅ DIG

Du får alltid chatta med en riktig person här hos oss. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och andra. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare. Självklart har alla tystnadsplikt. Och du är helt anonym när du chattar.

OM OSS

Kyrkans nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg och har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga. Nätvandrarna finns till viss del på Instagram och på Facebook och Snapchat, men nås främst via Nätvandrarchatten, vår stödchatt för personer mellan 12 och 25 år.