Vi finns här för dig mellan 12 och 25 år.
Måndag, torsdag och söndag kl 19-22. Året om.

Vi finns här för dig mellan 12 och 25 år.
Måndag, torsdag och söndag kl 19-22.

SOMMARTID I CHATTEN vecka 25-35
Under sommaren så behöver våra Nätvandrare lite semester, så vi har tyvärr inte möjlighet att ha öppet tre kvällar i veckan UTAN DRAR NER TILL TVÅ KVÄLLAR, måndagar och torsdagar.
Söndagen 23 juni är alltså inte chatten öppen.
VI ÖPPNAR SÖNDAGAR IGEN 8 SEPTEMBER
Men måndagar och torsdagar är du välkommen till oss som vanligt, hela sommaren, klockan 19-22.

VAD VILL DU PRATA OM?

Vi finns här med dig och lyssnar på dig, om du vill prata om ensamhet, oro, skolan, jobbiga vuxna…

Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

Om det står att det är kö när du försöker chatta med oss, så beror det på att alla nätvandrare sitter med så många chattar som det är möjligt just då. Om du väntar kvar en liten stund så öppnar vi för att prata med dig så fort vi kan.
Vi vill verkligen kunna ge alla möjligheten att prata med oss under kvällen, och vi hoppas att du orkar vänta lite om det skulle vara fullt i stunden. Tack för ditt tålamod, som vi vet inte alltid är det enklaste att ha, särskilt när man mår dåligt.

VI LYSSNAR PÅ DIG

Du får alltid chatta med en riktig person här hos oss. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner och andra. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare. Självklart har alla tystnadsplikt. Och du är helt anonym när du chattar.

OM OSS

Kyrkans nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg, idag är det ett samarbete mellan stiftelsen Kyrkans SOS och enskilda församlingar i Svenska kyrkan i hela landet. Vi har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga genom den anonyma stödchatten för alla mellan 12-25 år. Det är viktig för oss att alltid stå upp för allas lika värde och rätten att vara den man är. Nätvandrarchatten ska vara en trygg plats för alla.

Lämna en synpunkt till Kyrkans SOS

Har du varit i kontakt med Kyrkans SOS via Nätvandrarchatten, Regnbågslinjen, SOS-telefonen eller SOS-brevlådan och har synpunkter på tjänsten? Då kan du lämna dina synpunkter via Kyrkans SOS anonyma kontaktformulär.

Vi håller dig uppdaterad!

© Kyrkans SOS. Produktion Budskapet.