Företagssamarbeten och partners

Att ta ansvar för det samhälle man verkar i blir alltmer självklart för de flesta företag. CSR (Corporate Social Responsibility) omfattar både ekonomiska, miljömässiga och sociala frågor.

Det finns många affärsmässiga fördelar med att ta ett aktivt samhällsansvar. Större konkurrenskraft, bättre förutsättningar att stärka företagets varumärke och bättre koll på kundernas attityd till ditt varumärke.

Tack vare samarbeten med företag och organisationer kan Kyrkans SOS bedriva ett mer effektivt arbete med att stödja utsatta människor. När ditt företag sponsrar Kyrkans SOS bidrar du till att lindra ensamhet, förebygga självmord och få fler människor att känna hopp. 

Vill du eller ditt företag vara med och bidra till Kyrkans SOS arbete?
Hör av dig till verksamhetschef Bo Erlandsson.
bo.erlandsson@kyrkanssos.se
tel kansli 031-739 10 50 

Telia Gaming Center

När Nordens första gaming-anpassade hotellrum lanseras av Telia och Nordic Choice Hotels finns Kyrkans nätvandrare med i det digitala utbudet.

“För oss är Kyrkans nätvandrare ett perfekt komplement till spelutbudet, för att kunna ha en vuxennärvaro i spelvärlden. Alla ska kunna känna sig välkomna.”
Henrik Blomberg, Telia Gaming Center

utveckling av Filemaker-system

“När vi på Square Moon valde projekt att aktivt stödja för 2022 var det ett enkelt val. På Square Moon brinner vi för att bygga overkligt bra systemstöd till våra kunder. Kan vi bistå Kyrkans SOS i deras ökande trafik värmer det extra i våra hjärtan.”

Vi håller dig uppdaterad!

Design Escapes

Stiftelsen Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som står nära Svenska kyrkan. Arbetet drivs i enlighet med Svenska kyrkans tro och är förankrat i kyrkans diakonala uppdrag.

© Kyrkans SOS. Produktion Budskapet.