Vi växer i Stockholm

10 okt 2024

Nu är det dags! Efter tre år med volontärverksamhet även i Stockholm, och med prognosen att vara ca 40 volontärer i tjänst där innan årsskiftet, är det nu dags för nästa steg.

Vi har anställt vår första person som ska utgå från våra lokaler i Stockholm, och därmed finnas på plats för att möta och stötta våra volontärer i stort och smått i samband med att de gör sina jourpass. 

Något som våra volontärer i Göteborg har haft sedan vi startade, men som våra Stockholmsbaserade volontärer hittills främst haft på distans. Ett viktigt och värdefullt steg för våra volontärer och för verksamheten i stort. 

Kirsti Nadjafi är vår nya kollega som kommer att finnas på plats ett par dagar i veckan. Kirsti kommer att arbeta med både utbildning, handledning och direktstöd för såväl volontärer som nätvandrare. Kirsti är i botten utbildad socionom och har en gedigen bakgrund med arbete inom olika sociala stödverksamheter i Stockholms stad, liksom engagemang i flera olika organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter.

Kirsti hade redan varit volontär hos oss en tid när hon fick frågan om anställning och hon säger själv att hon tackade ja utifrån sin positiva erfarenhet av vår verksamhet och möjligheten att bidra till det viktiga arbetet med att motverka suicid och att avlasta den ofrivilliga ensamheten.

Vi håller dig uppdaterad!

© Kyrkans SOS. Produktion Budskapet.